Etui Ring za Realme 7, črna barva

12,50 

Etui Ring za Realme 7. Izdelan iz silikonske mase. Na hrbtni strani nosilec Ring, ki ga namestite na prst in tako varneje držite telefon ali ga uporabite kot stojalo. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Črna barva. Ustreza za Realme 7. Slike simbolične.

Na zalogi

SKU: 6404-1 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Ring silikonski etui za Realme 7
Popolen oprijem
Ta vzdržljiv Ring silikonski etui za Realme 7 ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. Etui je popolnoma prilagojen za uporabo z vašim pametnim telefonom. Dostop do vseh priključkov in nadzora (kamera, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona. Na hrbtni strani nosilec Ring, ki ga namestite na prst in tako varneje držite telefon ali ga uporabite kot stojalo.
Popolna Uporabnost
Tpu ovitek za Realme 7 se enostavno namesti, popolnoma zaščiti robove in zadnji del, tako da vam ni treba skrbeti za praske.
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Ring  silikonskega etuija, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z TPU (termoplastični poliuretan) – notranji del in zunanji PC polikarbonat. Material je odporen proti praskam in temperaturnim razlikam, celo v skrajnih pogojih. Njena elastičnost zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami za napravo.
zaščita za Realme 7
Barva: Črna
Uporaba kot stojalo
Zaščita zadnjega dela in robov
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Etui Ring za Realme 7, črna barva”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.