Multikopter SkyWatcher GPS

(1 mnenje stranke)

139,00 

Naslednji korak v SkyWatcher Evoluciji … SkyWatcher GPS. Kot že ime pove je SkyWatcher GPS opremljen s prvovrstnim GPS sistemom. To omogoča natančno pozicioniranje modela tudi v vetru! Zahvaljujoč sistemu GPS se dron samodejno vrne v začetni položaj s pritiskom na gumb in pristane.

Na zalogi

SKU: 34566 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Kopter ima funkcijo za sledenje, tj. Kopter vas spremlja z vsakim gibanjem na določeni razdalji in višini. S pomočjo funkcije letenja s smerno točko lahko prek aplikacije za pametne telefone nastavite usmeritvene točke. 360 ° funkcija obračanja omogoča, da copter leti okoli vas na določeni razdalji, tako da lahko fotografirate popolne selfije in fotografirate sebe s ptičje perspektive. Fotoaparat je mogoče zasukati do 90 ° za fotografiranje iz različnih zornih kotov. Z brezplačno aplikacijo si lahko ogledate sliko v živo, pa tudi snemate videoposnetke in fotografije. Te lahko shranite tudi na kartico SD (reža v kopterju). Čas letenja do 18 minut.

Kamera je opremljena z izboljšanim sistemom WiFi in ima tako razpon prenosa slike do 150 metrov. Kakovostni oddajnik ima doseg do 200 metrov, zato je letenje in snemanje pokrajin enostavno. Model se poganja z baterijo 2S LiPo, ki zagotavlja dovolj moči! Vse funkcije, ki jih ponujajo “velike blagovne znamke”, lahko zdaj najdete v našem cenovno dostopnem SkyWatcher GPS-u! Brezplačna aplikacija je sposobna 3D in se zato lahko uporablja tudi za FPV očala.

Obseg dobave:

SkyWatcher GPS
2,4 GHz daljinski upravljalnik z držalom za mobilni telefon
LiPo (HV) baterija – 7,6V – 700 mAh
USB polnilnik
rezervni rotorji

Tehnični podatki:
Čas letenja: do 18 minut
Pogon: 4x Brušen
premer: 360 mm
Dolžina: 300 mm
Širina: 300 mm
Višina: 60 mm
Teža: 185 g

1 mnenje za Multikopter SkyWatcher GPS

  1. tomaz

    Ok artikel.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.