Torbica Twin 2v1 za Xiaomi Redmi 8A, črna barva

18,95 

Torbica “Twin 2v1” za Xiaomi Redmi 8A je kombinacija preklopne torbice in silikonskega etuija z zadnjim delom iz umetnega usnja. Uporabljate lahko samo silikonski etui ali skupno kot preklopno torbico. Silikonski etui se namesti v torbico s pomočjo magneta, ki ni viden. Črna barva. Ustreza za Xiaomi Redmi 8A.

Na zalogi

SKU: 6371 Kategorija: Oznaka:

Opis

Elegantna in praktična torbica za Xiaomi Redmi 8A, ima enostavno snemljiv notranji etui, kar omogoča ločeno uporabo torbice ali etuija, glede na vaše želje in potrebe.
Uporabite lahko torbico z etuijem ali pa samo zaščitni etui, ki ga enostavno ločite od torbice, saj je na njo pritrjen z močnim magnetom.
Notranji zaščitni etui nudi odlično zaščito zadnje strani in robov, če pa ga uporabite skupaj s torbico, pa povečate zaščito tudi ekranu telefona.
Notranji etui je izdelan iz trpežnega silikona z zadnjo stranico iz umetnega usnja in se telefonu popolnoma prilega, zato ga odlično ščiti.
Nameščen ima močan magnet, ki ni viden, omogoča pa hitro sestavljanje s torbico.
Torbica je izdelana iz umetnega usnja, kar ji daje eleganten videz, kvalitetni šivi povečajo njeno trdnost, izrezi za funkcije telefona, trije notranji žepki za kartice in eden večji žep za denar ali dokumente, pa še povečajo njeno uporabnost. 
Slike simbolične.
Torbica ustreza za: Xiaomi Redmi 8A

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Torbica Twin 2v1 za Xiaomi Redmi 8A, črna barva”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.