• Novo

Alpha 1500V2 RTF(M2) - black

Mnenj: 0  
PELIKAN
rc313
Artiklov na voljo za pošiljanje 1 !
269,95 €
. (Predviden čas dostave 1 - 3 delovne dni)
Zadnji izdelek v trgovini

Nova ALPHA 1500 V2 ohranja čudovite krivulje originalne Alfe 1500, vendar je popolnoma nov model z drugačnimi dimenzijami, novim delom kril in najboljšo dodatno opremo. Novi kalupi in vključene napredne tehnologije oblikovanja pene EPO zagotavljajo, da so vsi deli veliko bolj fini in natančni. Dvodelno krilo in empennage sta na trup preprosto pritrjena z vijaki, zato je model enostaven za prenašanje in shranjevanje. Veliko zmogljivejši brezkrtačni motor s 30 A ESC in 3S LiPo namesto originalnega 2S paketa ponujata dovolj moči ne le za običajno letenje z motornim letalom, temveč tudi za veliko akrobatskih podvigov. Vaš ALPHA 1500 V2 bo "rasel" skupaj z vami in vašimi vse boljšimi pilotskimi spretnostmi; medtem ko bo izkušenemu pilotu že od prve minute predstavljal veliko zabavo!

 

ALPHA 1500V2 je elegantno motorno letalo, ki ga poganja brezkrtačni motor, z možnostjo krmiljenja s krmili, višinskim krmiliščem in krmilom. Zaradi robustnega, a lahkega ogrodja iz praktično nelomljive EPO pene je odporen na padce - ali pa ga je vsaj enostavno popraviti, če bi se zgodilo kaj resnega. Lahka letalna baterija LiPo ponuja veliko energije; 8-kanalni RC-sistem 2,4GHz FHSS zagotavlja zanesljivo upravljanje brez motenj. ALPHA 1500V2 je tu preprosto zato, da vam omogoči čim bolj nemoteno letenje.

 

Trup iz pene EPO je opremljen z nameščenim brezkrtačnim motorjem C2835-1200, KAVAN R-30B ESC ter servomotorjema dvigala in krmila. Snemljiva streha je pritrjena z magnetno ključavnico. Zložljivi propeler 8,5x6" uporablja standardne lopatice 8x6" (večji skupni premer je posledica uporabljenega daljšega jarma). Vhodi za hladilni zrak na obeh straneh nosu poskrbijo, da so motor, ESC in letalna baterija lepo ohlajeni; izhod za zrak je na dnu trupa. Dvodelno krilo iz EPO je dobavljeno z nameščenima servomotorjema krila in njuno povezavo. Krilce iz EPO je snemljivo in pritrjeno z dvema vijakoma. Krmilo in krmilo se upravljata s parom žičnih potisnih palic.

 

Priprava na prvi polet je preprosta: pritrdite in z dvema vijakoma pritrdite horizontalno in vertikalno repno letalo, združite krilne letve in jih pritrdite z dvema vijakoma, priključite sprejemnik in letalski paket - to je vse, ljudje!

 

Model je dobavljen z 8-kanalnim oddajnikom KAVAN/Radiolink 2,4 GHz FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum System) v načinu krmiljenja 2 (levo za plin). Uporabljate ga lahko "naravnost iz škatle" kot klasični ne-računalniški radio z digitalnimi trimi in mehanskimi reverznimi stikali za kanale krmila, višinca, plina in krmila (CH1-4). Lahko ga tudi povežete z osebnim računalnikom (prek kabla USB) ali aplikacijo Android/iOS (prek povezave Bluetooth), da lahko uporabljate številne uporabne programske funkcije: nastavljive vrtenja serva, servo reverz, dvojne stopnje, eksponentna vrtenja in številne druge. Za oddajnik boste potrebovali 4 alkalne baterije AA (pen cell) ali akumulatorske baterije NiMH, 2-3S LiPo, LiFe ali Li-ionski akumulatorski sklop (ni priložen kompletu).

Komplet ALPHA 1500 V2 RTF vsebuje 11,1 V 1200 mAh LiPo paket za letenje.

 

ALPHA 1500 V2 je primeren za začetnike (pod vodstvom izkušenega pilota, ne poskušajte začeti sami, prosimo!) - kot tudi za vse nedeljske letalce ali vse, ki se želijo samo zabavati. Zaradi privzete nastavitve je nežen in ubogljiv model, ki ponuja dober način, kako se korak za korakom naučiti in izboljšati svoje letalske spretnosti. Naučili se boste pravilnega in pravočasnega rokovanja s krmilno palico, usklajenih zavojev s hkratno uporabo krmila, višinskega krmila in krmila ... vse, kar boste potrebovali pri svojem naslednjem modelu - velikem jadralnem letalu, akrobatskem letalu, modelu v (pol)merilu. Zasnova vezave in oddajnik z možnostjo nastavitve na računalniku ali aplikaciji Android/iOS omogočata enostavno prilagajanje: začetnik lahko začne z majhnimi in varnimi servohodi, medtem ko lahko izkušen pilot uporabi velike servohode in akrobatske podvige. Loopi, sodčkasti preleti in zavoji z zaviranjem so z vašim modelom ALPHA 1500 V2 zaradi zmogljivega motorja enostavni. Zaradi motorja je enostaven tudi termični lov, pridobivanje lepe višine traja le trenutek - zdaj se lahko samo še sprostite in vzletite!

 

Vsebina kompleta RTF: EPO trup z brezkrtačnim motorjem, KAVAN 30A ESC, zložljiv propeler 8,5x6", 8-kanalni 2,4GHz FHSS sprejemnik in 2 nameščena KAVAN GO-09 serva, EPO krilo z 2 KAVAN GO-09 serva in LED lučmi, EPO horizontalna in vertikalna repna letvica, jekleni spojnik za krilo, 8-kanalni 2,4GHz FHSS oddajnik, LiPo flight pack KAVAN 30/60C 11,1 V 1200 mAh, hitri polnilec in navodila za uporabo.

 

Razpon kril [mm] 1492

Dolžina [mm] 985

Teža [g] 780-810

Površina krila [dm2] 21,8

Upravljane funkcije S,V,K,M

Zahtevnost izdelave S0

Težavnost delovanja P1,P2

PELIKAN
rc313

Mnenja

Napišite mnenje

Alpha 1500V2 RTF(M2) - black

Napišite mnenje

Drugih izdelkov v kategoriji: 7