• NI ZALOGE

LETALO FOX 2300 ARF-BREZKRTAČNI 6 KANALNI-PELIKAN-19900

Mnenj: 0  
MDM-1 Fox je dvosedežna različica poljskega akrobatskega letala Swift S-1, namenjena akrobatskemu urjenju. V primerjavi s Swiftom ima podaljšani trup tudi povečan razpon;  S Foxom leti češka reprezentanca - zdaj boste lahko leteli tudi vi z "elektrificirano" polsklopko v posodobljeni zasnovi z vzgonskimi zaklopkami in preoblikovanim krmiljenjem krmila!
PELIKAN
rc360
Tega artikla trenutno ni na zalogi.
246,95 €
.
 

Ponujamo različne načine plačila.

 

Hitra dostava z dostavno službo GLS.

MDM-1 Fox je dvosedežna različica poljskega akrobatskega letala Swift S-1, namenjena akrobatskemu urjenju. V primerjavi s Swiftom ima podaljšani trup tudi povečan razpon; kar zadeva dovoljeno "gheece", je omejitev za samostojno letenje le "fous" nižja (+ 9 / -6G proti + 10 / -7,5G). S Foxom leti češka reprezentanca - zdaj boste lahko leteli tudi vi z "elektrificirano" polsklopko v posodobljeni zasnovi z vzgonskimi zaklopkami in preoblikovanim krmiljenjem krmila!

Naš FOX 2300 iz skoraj nezlomljivega ekstrudiranega penjenega polipropilena (EPP) premika meje te tehnologije. Medtem ko so bile doslej običajne polmaske EPA z razponom približno 1,5-2 metra ali manj, se naš FOX ponaša z razponom 2300 mm! Velika velikost, privlačen videz, prijetne letalske lastnosti - preprosto idealen rekreacijski model za vse, ki so že obvladali pilotiranje šolskih modelov, kot so Alpha 1500, Beta 1400 ... Poleg solidnih zmogljivosti v termu je FOXova glavna prednost sposobnost zanesljivega izvajanja osnovnih akrobatskih zavojev; navdušil vas bo tudi pri letenju na pobočju v blažjih razmerah - tam je kot doma!

Trup modela iz EPP je opremljen z rotacijskim ohišjem (CD4108-KV900, moč med AXI 2808 in AXI 2814), nagibnim propelerjem, izmeničnim brezkrtačnim regulatorjem ter servi krmila in višinskega krmila. Pred trupom je pod velikim odstranljivim pokrovom kabine prostor za baterije in elektroniko na krovu. Za FOX boste potrebovali Li-poly tricelične baterije vsaj 1600 mAh z zmogljivostjo 20C, "vzamejo" pa tudi večje tricelične baterije 1800-2600 mAh, s katerimi se podaljša čas letenja. Krmilo se krmili s pomočjo serva, ki je shranjeno v kobilici. Vodoravni repni del iz EPP je snemljiv za lažji transport in shranjevanje - na trup je pritrjen z dvema vijakoma. Tudi krilo je izdelano iz pene EPP, dvodelno, drsno od strani do cevi karbonskega spoja." Krilca in zakrilca so vedno krmiljena z dvema servomotorjema, shranjenima v krilu. Pred pritrditvijo palic priporočamo, da krmila večkrat "premaknete" s previdnim odklonom navzgor in navzdol oz. levo in desno. Podvozje je sestavljeno iz enoosnega podvozja s polvgrajenim glavnim kolesom in majhnim zobnikom. Krmilja, krmilo, višinsko krmilo in hitrost motorja so krmiljeni.

Za krmiljenje modela potrebujete vsaj petkanalni RC komplet, kot je CADET 4 + 1 ali novi CADET 6 Pro 2,4 GHz. V tem primeru sta obe krili in zakrilci povezani na en kanal prek Y-kabelov (so del kompleta). Pri priključitvi sprejemnika upoštevajte navodila za uporabo vašega RC kompleta. Idealno, če imate vsaj sedemkanalni računalniški RC komplet, ki omogoča neodvisno krmiljenje servomotorjev krmila in zakrilc. V tem primeru lahko nastavite razlikovanje odklonov krmila; za začetek priporočamo 50 % - tj. odklon krmila navzdol je za polovico manjši od premika. Zlasti za lažji pristanek na pobočju je bolje, da krmilnice mešate kot aerodinamične zavore (odklonite jih navzgor).

Model FOX 2300 je namenjen rahlo naprednim modelarjem, ki jim je že uspelo izdelati model s krili, ki jih upravlja pilot. Naučili se boste pravilnega usklajenega upravljanja modela s krmilom, krmili in višinskim vzglavnikom, z nastavljenimi razmiki pa se boste lahko lotili osnov akrobatike - zasuki, zavoji, krivulje ... to za vas ne bo več težava!

Komplet ARF vsebuje: dokončan model z motorjem na izmenični tok, regulatorjem hitrosti in 6 servomotorji, navodila za sestavljanje.
Razpon [mm] 2300
Dolžina [mm] 1290
Teža [g] 1150-1350
Površina krila [dm 2 ] 36,5
Krmilne funkcije S, V, K (2), M, F (2)
Potreba stavbe S1
Izziv letenja P2

Oprema za pogon in RC:
Acrobat Dolgotrajno letenje
Motor * CD4108-900 * CD4108-900
Regulator * AC 30A * AC 30A
Propeler * zložljiv 12x6 " * zložljiv 12x6 "
Baterijski paket RAY 11.1 V 1800 mAh RAY 11.1 V 2700 mAh
Servo mehanizmi * 6x mikro
RC komplet min." 5 kanalov
*) Sestavni komplet ARF

Za delovanje modela potrebujete še 5 ali 6 kanalno postajo s sprejemnikom,baterijo li-po 3S,ter polnilec za baterijo.
PELIKAN
rc360

Mnenja

Napišite mnenje

LETALO FOX 2300 ARF-BREZKRTAČNI 6 KANALNI-PELIKAN-19900

MDM-1 Fox je dvosedežna različica poljskega akrobatskega letala Swift S-1, namenjena akrobatskemu urjenju. V primerjavi s Swiftom ima podaljšani trup tudi povečan razpon;  S Foxom leti češka reprezentanca - zdaj boste lahko leteli tudi vi z "elektrificirano" polsklopko v posodobljeni zasnovi z vzgonskimi zaklopkami in preoblikovanim krmiljenjem krmila!

Napišite mnenje

Drugih izdelkov v kategoriji: 7