Multikopter SkyWatcher GPS

139,00 €

Naslednji korak v SkyWatcher Evoluciji ... SkyWatcher GPS. Kot že ime pove je SkyWatcher GPS opremljen s prvovrstnim GPS sistemom. To omogoča natančno pozicioniranje modela tudi v vetru! Zahvaljujoč sistemu GPS se dron samodejno vrne v začetni položaj s pritiskom na gumb in pristane. Doseg do 200m. Čas letenja do 18min. Na voljo v črni barvi.

Količina
NA ZALOGI

Artiklov na zalogi za pošiljanje: 4

Kopter ima funkcijo za sledenje, tj. Kopter vas spremlja z vsakim gibanjem na določeni razdalji in višini. S pomočjo funkcije letenja s smerno točko lahko prek aplikacije za pametne telefone nastavite usmeritvene točke. 360 ° funkcija obračanja omogoča, da copter leti okoli vas na določeni razdalji, tako da lahko fotografirate popolne selfije in fotografirate sebe s ptičje perspektive. Fotoaparat je mogoče zasukati do 90 ° za fotografiranje iz različnih zornih kotov. Z brezplačno aplikacijo si lahko ogledate sliko v živo, pa tudi snemate videoposnetke in fotografije. Te lahko shranite tudi na kartico SD (reža v kopterju). Čas letenja do 18 minut.

Kamera je opremljena z izboljšanim sistemom WiFi in ima tako razpon prenosa slike do 150 metrov. Kakovostni oddajnik ima doseg do 200 metrov, zato je letenje in snemanje pokrajin enostavno. Model se poganja z baterijo 2S LiPo, ki zagotavlja dovolj moči! Vse funkcije, ki jih ponujajo "velike blagovne znamke", lahko zdaj najdete v našem cenovno dostopnem SkyWatcher GPS-u! Brezplačna aplikacija je sposobna 3D in se zato lahko uporablja tudi za FPV očala.

Obseg dobave:

SkyWatcher GPS

2,4 GHz daljinski upravljalnik z držalom za mobilni telefon

LiPo (HV) baterija - 7,6V - 700 mAh

USB polnilnik

rezervni rotorji

Tehnični podatki:

Čas letenja: do 18 minut

Pogon: 4x Brušen

premer: 360 mm

Dolžina: 300 mm

Širina: 300 mm

Višina: 60 mm

Teža: 185 g

mulsky01
4 Izdelkov

Določene reference

1
Multikopter SkyWatcher GPS

Multikopter SkyWatcher GPS

139,00 €