Ostalo

Ostalo

Obstaja 21 izdelkov.

Prikazujem 1-21 od 21 izdelkov

Aktivni filtri

Računalniška miška WHITE...

White Shark GM-1601 Spartacus je igralna miška, ki je odlična za igranje iger in delo za računalnikom. Miška ima LED osvetlitev v 7 barvah in gumirano prevleko, ki poskrbi za dober in udoben oprijem miške. USB priključek.

Cena 12,50 €

Moška ura Gulper Shark

Moška ročna ura Gulper Shark. Čas in datum prikazuje analogno ter digitalno s pomočjo LED osvetljave. Uro sestavljata kovinsko ohišje ter pas iz nerjavečega jekla. Ura je vodoodporna do 3 ATM. Premer 50mm.

RAZSTAVNI EKSPONAT.

Cena 75,90 €

Kabel Type-C

Type-C kabel, bele ali črna barve. Ustreza za polnjenje  mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov z Type-C priključkom. Dolžina cca. 1 meter.

Cena 4,99 €

Tarča za streljanje s...

Strelska tarča za s samodejno ponastavitvijo s 4 + 1 tarčami bo idelana pomoč, če želite izboljšati svoje strelske sposobnosti in natančnost. Zabava zagotovljena.

Cena 24,99 €

Slušalke Tel1 HF

Slušalke Tel1  HF. Standardni 3,5 mm vhod se prilega na vse mobilne aparate z 3,5 mm jack - vhodom. Ustrezajo za Samsung, Sony Xperia, Htc, Lg, Nokia, Huawei, Alcatel in ostale telefone, predvajalnike, tablične računalnike, prenosne računalnike,...... (vse, ki imajo standardni vhod za slušalke 3,5mm).

Cena 9,99 €

LED Ball Bluetooth zvočnik,...

Multimedijski zvočnik za mobilne telefone, tablice in druge naprave, opremljene z bluetooth povezavo. Vgrajen mikrofon za prostoročno telefoniranje. Zvočnik je dodatno opremljen z vhodom USB, ki omogoča uporabo zunanjih USB medijev in pomnilniških kartic MICRO SD do 32 GB, kar nam daje neomejene možnosti za poslušanje glasbe.

Cena 14,90 €

USB svetilka XIAOMI, bela...

Izjemno priročna svetilka, ki bo olajšala vaše delo. Mini LED svetilko enostavno vklopite v USB režo na vaši napravi in že vam bo zasvetila z nežno svetlobo s katero boste lahko brali svojo najljubšo knjigo ali delali na prenosnem računalniku dolgo v noč. Bela barva.

Cena 9,90 €

Multikopter SkyWatcher GPS

Naslednji korak v SkyWatcher Evoluciji ... SkyWatcher GPS. Kot že ime pove je SkyWatcher GPS opremljen s prvovrstnim GPS sistemom. To omogoča natančno pozicioniranje modela tudi v vetru! Zahvaljujoč sistemu GPS se dron samodejno vrne v začetni položaj s pritiskom na gumb in pristane. Doseg do 200m. Čas letenja do 18min. Na voljo v črni barvi.

Cena 139,00 €

Avtonosilec Baseus Gravity...

Avto nosilec za namestitev v režo zračnika. Enostavna namestitev. 360 stopinjska rotacija. Odlična izdelava , material Abs + aluminij. Črna ali rdeča barva. Enostavna povezava s polnilnim kablom, saj je polnilna reža enostavno dosegljiva, ko je aparat v nosilcu. Primeren za naprave velikosti od 4" do 6,5" (10,2cm do 16,50cm). Gravitacija poskrbi, da vse tri opore trdno primejo napravo in jo spustijo šele, ko aparat dvignete.

Cena 12,74 € Redna cena 16,99 €

Avtonosilec BlueStar za...

Avtonosilec Bluestar namenjen mobilnim telefonom različnih dimenzij. Za večina modelov mobilnih aparatov. Narejen iz kvalitetnih materialov. Ustreza napravam širine od 55mm do 95mm. Črna barva.

Cena 9,74 € Redna cena 12,99 €

Vodoodporni telefonski...

Univerzalni vodoodporni telefonski nosilec za kolo s senčnikom, združljiv z telefonskimi aparati do dimenzij višine največ 17cm, širine največ 9cm in manjšimi. Vodoodporen z jasnim pregledom na zaslon. Varuje telefon pred dežjem in umazanijo. Enostavna in hitra namestitev. 

Cena 15,99 €

Vodoodporni telefonski...

Univerzalni vodoodporni telefonski nosilec za kolo ali motor združljiva z telefonskimi aparati do dimenzij višine največ 17cm, širine največ 9cm in manjšimi. Vodoodporen z jasnim pregledom na zaslon. Varuje telefon pred dežjem in umazanijo. Enostavna in hitra namestitev.

Cena 15,99 €