Prodajne uspešnice

Obstaja 14 izdelkov.

Prikazujem 1-14 od 14 izdelkov

Umivalnik iz trdne tikovine

Ročno izdelan edinstven umivalnik iz trdne tikovine. Umivalnik oddaja rustikalen šarm, predstavlja pa pravo pašo za oči za vašo kopalnico ali pralnico.

Cena 46,99 €

Tarča za streljanje s...

Strelska tarča za s samodejno ponastavitvijo s 4 + 1 tarčami bo idelana pomoč, če želite izboljšati svoje strelske sposobnosti in natančnost. Zabava zagotovljena.

Cena 24,99 €

Umivalnik iz naravnega...

Edinstven umivalnik iz naravnega rečnega kamna bo stilski dodatek za vsako kopalnico. Dimenzije: (30-37) x (25-30) x 12 cm (Š x G x V).

Cena 56,94 € Redna cena 66,99 €

Avtonosilec Baseus Gravity...

Avto nosilec za namestitev v režo zračnika. Enostavna namestitev. 360 stopinjska rotacija. Odlična izdelava , material Abs + aluminij. Črna ali rdeča barva. Enostavna povezava s polnilnim kablom, saj je polnilna reža enostavno dosegljiva, ko je aparat v nosilcu. Primeren za naprave velikosti od 4" do 6,5" (10,2cm do 16,50cm). Gravitacija poskrbi, da vse tri opore trdno primejo napravo in jo spustijo šele, ko aparat dvignete.

Cena 16,99 €

Vodoodporni telefonski...

Univerzalni vodoodporni telefonski nosilec za kolo s senčnikom, združljiv z telefonskimi aparati do dimenzij višine največ 17cm, širine največ 9cm in manjšimi. Vodoodporen z jasnim pregledom na zaslon. Varuje telefon pred dežjem in umazanijo. Enostavna in hitra namestitev. 

Cena 15,99 €

Lesena tabla "Pozor hud pes"

Lesena tabla z napisom Pozor hud pes iz lesa breze. Napis in slika sta lasersko gravirana. Tabla je lakirana s prozornim lakom. Na voljo v različnih velikostih.

Cena 9,69 €

Lesen podstavek za telefon...

Lesen podstavek "Ninja" za mobilni telefon ali tablični računalnik. Narejen iz naravnega lesa jablane. Premazano z lanenim oljem za naraven izgled. Izdelek je ročno delo.

Cena 18,50 €